dijous, 12 de març del 2009

Presentació Oreto



Espere que us agrade. Una abraçada.

10 comentaris:

Berta ha dit...

Abans que res: segur que no havies fet mai cap vídeo?!!! No m'ho crec!!!!!!
T'ha sortit ben rodó!

Per altra banda, crec que la presentació està ben estructurada i apunta bé les dues activitats que proposes (molt interssants, no cal dir-ho).
L'única cosa que em pregunto és si els alumnes de segon de batxillerat podriem arribar a dedicar 9 hores de classe a aquest tema tenint, com tenen, la selectivitat en ment durant aquest curs... Em fa certa por la pregunta "però això entra a la sele?".

Ho has pogut posar en pràctica?
Què hi diuen els teus alumnes?
Es podria aplicar a primer de BAT?

Ostres, perdona la tirallonga de crítiques tocanassos, però és que tenia molt de monoooooooooooooooo!!!

M'hagués encantat tenir-te de "senyu" a l'institut!!!

La cuina vermella ha dit...

Oreto, a l'igual que la Berta m'hagués encantat tenir-te de mestra a l'institut!!
El video genial, amb la música d'Orint pas!! noia, ets genial!
besets per a tu!

ORETO ha dit...

Ostres, moltes gràcies, de veritat.

Berta, és cert. En aquest curs tenen en ment les proves PAU. Per això hi ha divereses maneres "d'obligar-los" a aquesta activitat.

La primera és triar bé el moment del curs. Jo l'he situada en tornar de vacances de Pasqua. Ja hem acabat el temari del comentari i estem fent pràctiques i és una bona manera de descansar de les classes més teòriques que han tingut. També podria anar bé només començar el curs, però només si l'alumnat ens coneix i confia en nosaltres.

La segona és "vendre'ls la moto". És a dir, relacionar aquesta activitat, al màxim, amb el comentari de text (que hi està, però ells no ho veuen). Es tracta de fer-los veure que això els ajuda molt a fer millors lectures (treballen l'autor model, els coneixements enciclopèdics, la ironia...).

La tercera, menys "consensuada" però correcta, almenys en aquest nivells és dir-los: "aquesta és la lectura obligatòria de la tercera avaluació i la treballarem d'aquesta manera". Fuster és part del currículum oficial, així que ho podem fer tranquil·lament. Hauria d'estar contemplat, però, en la programació del departament. Per sort encara podem exercir de mestres i dissenyar-los el material.

Una altra possibilitat és treballar només l'activitat 1, que crec que és més interessant.

Petonarros.

ORETO ha dit...

Perella Vermella! Quin gust tindre-vos per ací. Des de la vostra selecta cuina vermella (Recomane a tothom que visiteu el seu blog!).

Vsaltres sou generosos de mena sempre. Gràcies pels vostres compliments. M'agrada la meua feina però vos assegure que d'alumne no es veuen les coses igual.

Però això del Videolit, taller original d'Aleix Cort i Cori Pedrola crec que és una activitat que podria funcionar bastant bé.

Falta posar-la en pràctica!!!

sandra ha dit...

Oreto, m'ha encantat el teu video presentació!!
jo tb m'hagués agradat tenir-te de profe!!!

Berta ha dit...

Nena, penses en tot!
Imagino que els alumnes, tot i tenir les PAU al cap, estarien molt contents de poder treballar el que planteges en el moment que ho planteges. Jo potser em quedariá només amb la primera activitat, també, si els veiés molt atabalats.

Em deixaries venir a classe?

Oreto Doménech ha dit...

"Toma" i a mi a vosaltres dues! Què us penseu?

I vinga, a veure si us animeu amb més presentacions!! Sandra, que m'he llegit el teu treball i tinc ganes de veure-la!!

Besets.

assumpta ha dit...

Oreto,

La teva presentació és fantàstica... T'ho dic de debò. Davant d'això, els meus treballs són petits, petits com formiguetes...

Enhorabona!

Oreto Doménech ha dit...

Què dius! Sóc una copiona, en el tema vídeos Berta és la crack!

Gràcies pels compliments, de veritat! M'animeu moltíssim. Espere en candeletes la teua... i els treballs, que de formiguetes res. D'això n'estic ben segura, que encara recorde Galatea i My body!

Berta ha dit...

Alça, nena, qualsevol que et "senti"! Jo de crack, res, ja m'agradaria!!!

Aviam si algun dia, finalment, podem aprendre a fer servir el Flash i llavors ja veuràs quines presentacions!!!