dilluns, 7 de juliol del 2008

DIES DE DANSA

El XVII Festival Internacional de Dansa Contemporània en Paisatges Urbans ha arribat a Sabadell en el marc de les "30 nits" /DIES DE DANSA de la mà dels ballarins: Eddie Ladd, Yiphun Chiem-Tribal Sarong, Ariadna Estalella, Vanilton Lakka, Styl'o'Styl i la Cia. Metros de Ramon Oller.



No deixeu de fer una ullada a les seves interessantíssimes propostes!!!


EDDIE LADD

Només uns segons de la seva performance (Sawn-off Scarface) en què, en tan sols 12 minuts, resumeix oralment i corporal la trama de la pel·lícula de Scarface no sense un àcid punt irònic.

YIPHUN CHIEM- TRIBAL SARONG

"APSARA" és una narració sense paraules... un espectacle elegant i desconcertant que fusiona la dansa i el teatre tradicionals de Cambodja amb la cultura hip-hop, una miscel·lània de passat i present, d'Orient i Occident, de masculinitat i feminitat.

VANILTON LAKKA

Una interessantíssima reinterpretació del tango a través del duet brasiler que, en el seu espectacle "O corpo é a mídia da dança?" es pregunten: "En un mundo cada vez más informatizado, cuáles ón las posibilidades de construcción de lo que podemos entender como danza?".

2 comentaris:

ORETO ha dit...

Súper reportera Berta, que no para mai "en torreta", al ataqueeer.

Ja m'ensenyaràs com es fa això de penjar vídeos, que encara ho tinc pendent.

Molt interessants les danses, encara que jo per a la dansa, sóc un poc especial (no m'agrada tot, la veritat) i estic poc ensinistrada com a espectadora.

Ala, que sí que feu coses per allà dalt.

Besets.

Berta ha dit...

jejejej!
Això dels vídeos ho vaig descobrir ahir mateix i és força fàcil (però lent)!!!

Quan estàs escrivint missatge, vas a la tira de cine (al costat de les fotos) i afegeixes el vídeo que tens al teu ordinador com si es tractés d'una foto.

És tan fàcil que m'ho vaig haver de mirar dues vegades!!!

jejejeje

SMUAKIS