dijous, 3 d’abril del 2008

Cites de pel·lícula

Hola!
Una de les meves grans passions en aquesta vida són les pel·lícules. Us passo una petita reflexió a base de cites de pel·lícula (i alguna altra) que vaig escriure un dia.
Una abraçada!
Cristina

DUBTE: “¿Qué será de ti, oh Dios, cuando yo muera?” Rainer Maria Rilke
REALITAT: “La vida és allò que et passa mentre fas altres plans” John Lennon
ACCEPTACIÓ: “Si no fuera esto, sería cualquier otra cosa” Mitch Baylor (Elizabethtown)
EMPENTA: “Sólo tú puedes decidir qué hacer con el tiempo que se te ha dado” Gandalf (LOTR: Fellowship of the Ring)
AIXECAR-SE: “Todos fracasamos, el coraje es el intento” Jeremy (En un rincón de la Toscaza)
CONFIAR: “En la mitad del camino de mi vida me encontraba en una selva oscura y había perdido la senda que seguía. Al final, volvería a encontrar el buen camino aunque en el lugar más inesperado” Patch citant a Dante (Patch Adams)
TORNAR-SE A AIXECAR: “Cuando huye la suerte ¿sabes qué hay que hacer? ¡Sigue nadando!” Dori (Buscando a Nemo)
TRANSFORMAR: “Tienes que ver lo que los demás no ven, ver lo que los demás deciden no ver por temor conformismo o pereza, ¡ver el mundo de forma nueva cada día!” Arthur Mendelson (Patch Adams)
DECISIÓ: “No, no lo intentes, hazlo o no lo hagas, pero no lo intentes” Yoda (Star Wars V)
ESPERANÇA: “Recuerda, Red, que la esperanza es algo bueno, quizá lo mejor de todo y las cosas buenas no mueren” Andy (Cadena Perpetua)

1 comentari:

CAPHARNAÜM ha dit...

Nena! Que guay!
Sempre m'ha encantat recollir cites, també i m'ha encantat la teva selecció (em quedo indiscutiblement amb la del Nemo, la deformació maternal m'hi obliga).

De fet, a la meva llista de preferits d'internet tinc guardades un parell de pàgines de cites que potser us interessen:

www.frasesdecine.com
www.proverbia.net

Seguint, però, amb les frases de cine, i deixant de banda les arxiconegudes de "Casablanca" o "Allò que el vent s'endugué", en tinc una de molt friki i de molt cursi que no puc evitar passar-vos:

A la peli de "POCAHONTAS" (Disney, como no), quan el capità John Smith i la princesa índia ja s'han conegut, i ell està a punt de ser condemnat a mort (ella ho evitarà a l'últim moent, clar) li diu:

"Prefiero morir mañana que vivir cien años sin haberte conocido"

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

M'encanta. Ja sé que és el colmo de "lo" cursi, però és sensacional.

L'altre dia vaig veure una entrevista a Eduardo Mendoza a "L'hora del lector" (Canal 33) i deia que sempre havia volgut escriure un llibre per poder dir "i l'inspector els va reunir tots a la biblioteca..." (+-).

Doncs a mi em passa més o menys igual amb la frase de la Pocahontas... aviam si algun dia se m'ocorre alguna cosa per escriure "prefiero morir mañana que vivir cien años sin haberte conocido"!!!

I què que la frase no sigui original, el Poirot també reunia la penya a la biblioteca molt abans que el Pomponio Flato, no?!

jejejeje

Petons!